Reglement

Regattaform

Nasjonal regatta over 460 m. Fast start. Heatfinaler i alle løp, ingen forsøk. Med stor bredde i løpstilbudet håper vi å treffe alle, fra yngre junior til masters. Regattaen er også kretsmesterskap for Oslo Rokrets, samt at U15, U17 og U19 kan samle poeng og lodd i Hofset Cupen 2024.

Heatfinaler og seeding

Det kjøres seedede heatfinaler i alle løp med mer enn 5 lag. Hensikten er en passe lang regatta med tette, spennende og morsomme løp for alle roere. Skjønnsmessig seeding (1-5) oppgis ved påmelding. Endelig justering av heatinndeling gjøres på lagledermøtet torsdag. Lørdagens resultater kan eventuelt bli brukt for justering av søndagens heat-inndeling.

Premiering

Premiering i alle heat. Full premiering i alle løp for U13 og nybegynnere. Gull, sølv og bronse i alle løp for U15 og eldre. Egen premiering for kretsmesterskapet (Oslo Rokrets) i tillegg.

Tidsplan

Uten forsøksløp starter vi rett på finalene begge dager. Første start lørdag er tidligst kl 10, og søndag tidligst kl 08. Tidsplanen vil bli laget ut fra faktisk påmelding. Både inndeling i flere løp, og flere heat, og løp som går ut, vil påvirke.
Tommelfingerregel ved påmelding: Tenk at det er 10 min mellom hvert løps-nummer, så skal vi unngå at det blir mindre.

Påmelding

Påmelding på regatta.roing.no. Etteranmeldinger tas imot med glede, forutsatt at det er ledig plass uten å sette opp flere heat.
Husk å legge inn navn på lag og laglederinformasjon i regattasystemet under påmeldingen.

Spesielt

I løp for D/H/Mix kan det meldes på kvinnelag, herrelag og mix-lag. I løp for 2x/2-, og løp for 4x/4-, kan det meldes på i begge båttyper. Løpene blir delt hvis påmeldingen tilsier det, eller deltagende klubber ønsker det. Det oppfordres til å fremme eventuelle ønsker om ekstra løp og/eller annen spesialtilpasning så raskt som mulig. I løp merket med KM er det kretsmesterskap i alle oppgitte klasser, med unntak av løp 212, der det kun gjelder Mix U15 4x.

Startkontingent

1x

Kr 295

2x/2-

Kr 355

4x/4-

Kr 415

8+

Kr 535

Nybegynner

Kr 200

Klubbene får tilsendt faktura etter regattaen.

Løbsafvikling

Løpene avvikles etter Norges Roforbunds Regattareglement, med unntak av heatfinaler for alle klasser med mer enn 5 påmeldte. Se punktet "Heatfinaler og seeding" over. 

Trailerparkering

Alle båthengertransporter bes anmelde sin forventede ankomst god tid i forveien, helst minst ett døgn før forventet ankomst. Det er byfest i Sandvika samme helg med mye trafikk og stort publikum.Alle båthengere må krysse Kalvøybrua som er stengt med bom som må låses opp manuelt. Vi må derfor koordinere mottak og transport. Send e-post til regatta@baerum-roklubb.no for dette.
Parkering av hengere foregår på anvist plass. Bildet under viser oversikt over regattaområdet inkludert oppstillingsplasser:

Ved ankomst må man følge veien som anvist i bildet under: Kartet viser også beste mulighet for parkering under regattaen. Her er det reserverte gratisplasser for deltakere og publikum. Se også følgende anvisning til parkeringshus (Google maps). Kjør fram til det runde parkeringshuset. Legg en lapp i ruta på bilen hvor det står navnet på roklubben man tilhører.